Aangepast op september 3, 2024

Kantelpunt voor crypto.

Van experiment naar volwassen technologie.

Kantelpunt voor crypto.

Crypto bestaat alweer zo’n vijftien jaar. Waar iedereen eerst waarschuwde tegen het beleggen in crypto, wordt er nu met grote belangstelling naar gekeken. Professionele beleggingsinstituten nemen crypto in rap tempo op hun eigen portfolio’s. Niet voor niets. Want crypto staat op het punt om echt door te breken.

Over crypto is heel wat te doen geweest. Het werd neergezet als crimineel geld, pure speculatie en ongekende risico’s. De gevestigde financiële orde was allesbehalve blij met crypto. De reden: ze hadden er geen controle over. Gewoon geld wordt uitgegeven en geregisseerd door de centrale banken. Crypto is ontstaan op het internet en dat opende een wereld aan mogelijkheden om te experimenteren.

De democratisering van kapitaal.

Er is heel wat geprobeerd met crypto. Lang niet alles was meteen een groot succes, zoals de ICOs (Initial Coin Offerings) en de NFTs (Non-Fungible Token). Maar de belofte van een nieuw financieel systeem op het internet bleef groeien. Eindelijk stelt het gewone mensen in staat in het hart van de digitale economie te investeren voordat institutionele beleggers ermee aan de haal gingen. Dat geeft crypto zijn unieke dynamiek.

Het crypto tijdperk.

Inmiddels is crypto volwassen aan het worden. Er zullen nog genoeg onvolkomenheden komen bovendrijven, maar er zijn er ook al veel opgelost. Overal om ons heen zien we nieuwe producten ontstaan die werken en echte gebruikers hebben. Niet voor niets omarmen institutionele beleggers in hoog tempo crypto als een belegging in een gediversifieerd portfolio. Bovendien maakt nieuwe regelgeving het makkelijker voor mensen om legitiem te investeren in crypto. De echte groei van de industrie is pas net begonnen.

Een goed moment om te investeren.

Crypto zal zich snel ontwikkelen tot een ‘gewone’ belegging, net als aandelen en obligaties. We verwachten dat de markt dan ook flink zal groeien in de komende tien jaar. Door te beleggen in crypto investeer je direct in het hart van de digitale economie. Voor de nieuwe generatie belegger is crypto de manier om vermogen op te bouwen. Novelist maakt dat voor iedereen toegankelijk.

Meld je aan voor de wachtlijst.

We lanceren binnenkort. Meld je nu aan en ontvang flinke kortingen.