Aangepast op augustus 30, 2024

Hello new generation investor.

Welkom bij Novelist!

Hello new generation investor.

Het opbouwen van vermogen is voor jonge generaties lastiger dan ooit. Een huis kopen is bijna onmogelijk en de rente op spaargeld blijft laag. Door te beleggen in crypto kun je wel vermogen opbouwen, maar… dat is best ingewikkeld. Daar maakt Novelist het verschil.

Novelist is geboren uit de overtuiging dat iedereen moet kunnen investeren in en meegroeien met de digitale economie. Gainer en ik hebben beleggers jarenlang klinkende resultaten zien behalen in crypto. Maar we zagen ook dat de meeste mensen dit zelf nooit voor elkaar krijgen, zonder er 24/7 mee bezig te zijn. Daarom zijn we Novelist gestart, samen met Amdax, met als missie om mensen weer grip te geven op hun financiële toekomst.

Crypto neemt de komende jaren snel in belang toe. Door de opkomst van de digitale economie maakt de financiële wereld grote veranderingen door. Crypto speelt daarin een beslissende rol. Als je in de nabije toekomst serieus vermogen wilt opbouwen, kun je niet om crypto heen. Het is uitgegroeid tot een volwassen beleggingscategorie en het hoort thuis in elk plan om vermogen op te bouwen.

Zo beleg je via Novelist.

Bij Novelist beleg je in een combinatie van drie strategieën: Core, Flagship en Frontier. Je ontvangt een persoonlijke mix van deze strategieën. De verdeling wordt bepaald door je beleggersprofiel. Core is de basis van elk portfolio met de onbetwiste leiders Bitcoin en Ethereum. Flagship richt zich op projecten met de potentie om de leiders van morgen te worden. Frontier is onze groeistrategie en kijkt naar opkomende projecten met aanzienlijk groeipotentieel. Deze strategieën worden actief beheerd door een team van experts. Je hoeft zelf niets te doen. De experts houden je continu op de hoogte zodat je precies weet waar ze in beleggen en waarom. Zo haal je het maximale uit je crypto portfolio zonder de hoofdpijn.

We willen de drempel om mee te doen zo laag mogelijk houden. Daarom kun je bij Novelist al beleggen vanaf €500. Het is aan te raden elke maand een beetje te beleggen om zo je risico te spreiden je vermogen stap voor stap te groeien. Over het bedrag dat je belegt betaal je een jaarlijkse beheer fee van 3%. Dat zit alles in. Geen transactie kosten of andere verborgen kosten.

Hoe verder?

We gaan binnenkort live. Meld je aan voor de wachtlijst en verwijs mensen door. Bij 5 doorverwijzingen kun je een jaar gratis bij ons beleggen. Wil je liever de app gelijk testen? Meld je dan aan voor de bèta van Novelist en geef je feedback. Als je geselecteerd wordt voor het bèta programma ontvang je ook een jaar gratis beleggen bij Novelist. Jouw feedback helpt ons om Novelist nog beter te maken en om beheerd beleggen in crypto voor nog meer mensen toegankelijk te maken.

Tot snel!

Daniel en Gainer, oprichters van Novelist.

Meld je aan voor de wachtlijst.

We lanceren binnenkort. Meld je nu aan en ontvang flinke kortingen.