Updated on September 3, 2024

Hello way out.

Vermogen voor de nieuwe generatie.

Hello way out.

Een goede baan vinden. Een huis kopen. Braaf sparen en misschien een paar aandelen. Het plan van je ouders om vermogen op te bouwen. Maar onbetaalbare huizen, lage rentes en voortrazende inflatie zetten daar een streep doorheen. De nieuwe generatie heeft een nieuw plan nodig. Maar wat?

Crypto biedt een ‘way out’. Met crypto investeer je direct in het hart van de digitale economie. Zoals we allemaal weten gaat die de komende jaren alleen nog maar harder groeien. Crypto is de motor van een open, wereldwijd financieel systeem dat niet wordt geregisseerd door centrale banken en overheden. Inmiddels hebben ook institutionele beleggers crypto onderdeel gemaakt van hun portfolio, naast aandelen, obligaties en onroerend goed. Crypto is serieus alternatief geworden om vermogen op te bouwen. Maar… beginnen met crypto kan best lastig zijn.

Is crypto wel voor mij?

Crypto is een door-de-bomen-het-bos-niet-meer-zien-verhaal. Er is een wildgroei aan tokens, platformen en zelfverklaarde goeroes. Crypto kopen is niet moeilijk, maar wat is slim? Waar ga je beginnen? Zonder hulp maak je snel de beginnersfouten die iedereen maakt en die fouten kosten geld. Dat is de reden waarom we Novelist zijn begonnen. Bij Novelist doet een team van experts het werk voor je. Je ontvangt een zorgvuldig samengesteld portfolio, afgestemd op jouw risicoprofiel. Wij beleggen in crypto voor de lange termijn en zijn daarom kritisch met waar we in beleggen. Zo kun jij in crypto beleggen zonder casino of koppijn.

Beheerd beleggen voor iedereen.

Beheerd beleggen is niet nieuw. Er zijn diverse vermogensbeheerders of fondsen die het graag voor je regelen… vanaf €100.000. Wij vinden dat beheerd beleggen in crypto voor iedereen toegankelijk moet zijn. Want in de digitale economie verdient iedereen een kans om vermogen op te bouwen en mee te groeien. Daarom kun je bij ons al terecht vanaf €500,-.

Hello new generation investor.

Sign up for the waiting list.

We are launching soon. Sign up now and receive great discounts.